New issue

2024, №: 2

More

Известия ВУЗов Кыргызстана

Paper
Authors
  1. Кылычбекова Н.К., Кыдыралиев Н.А.
  2. None
  3. N.K. Kylychbekova, N.A. Kydyraliev
Title
  1. ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ДОБАВКИ ИЗ ФАСОЛЕВОЙ МУКИ, ПОЛУЧЕННОЙ ИЗ РАЗНЫХ СОРТОВ ФАСОЛИ, НА КАЧЕСТВО ПШЕНИЧНОГО ХЛЕБА ПРИ ХРАНЕНИИ
  2. None
  3. THE STUDY OF THE INFLUENCE OF THE ADDITIVE FROM BEAN FLOUR, GOT FROM MISCELLANEOUS SORT TO BEANS, ON QUALITY OF WHEAT BREAD AT KEEPING
Abstract
  1. Работа посвящена изучению процессов, протекаю¬щих при хранении в хлебобулочных изделиях, пригото¬вленных с добавкой из фасолевой муки.
  2. Work is dedicated to study of the processes, running at keeping bread product, prepared with additive from bean flour
Keywords
  1. None
  2. None
  3. None
Authors info
Pdf
DOI
  • None
  • Citing
  • Кылычбекова Н.К., Кыдыралиев Н.А. ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ДОБАВКИ ИЗ ФАСОЛЕВОЙ МУКИ, ПОЛУЧЕННОЙ ИЗ РАЗНЫХ СОРТОВ ФАСОЛИ, НА КАЧЕСТВО ПШЕНИЧНОГО ХЛЕБА ПРИ ХРАНЕНИИ. Известия ВУЗов Кыргызстана. 2013. №. 1. C. 19-20